2018. december 18.
Időjárási helyzetkép
Mérés időpontja:
2018.12.18. 16:04:00

Külső hőmérséklet: -1,3 ˚C
Szélirány: 0˚
Szélsebesség: 0 Km/h
Regionális előrejelzés
Az időjárási adatok szolgáltatója:
ICI Interaktív Zrt.
Skip Navigation LinksKezdőlap > Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

pdf Mi Újság Petőfibányán? IX. évfolyam 3. szám

Petőfibánya Község Önkormányzatának kiadványa 2018. október

pdf Polgármesteri Hírlevél 2018. december

Tisztelt Petőfibányai Polgárok!

Túlvagyunk a második adventi gyertya gyújtásán, ez már a karácsonyra készülődés, az év végi ünnepi várakozás időszaka. Nagyon sok minden történet ebben az évben, ami jó volt. A legnagyobb öröm, hogy mindkét óvoda felújítása befejeződött, és egy új intézményt is avattunk, mégpedig a bölcsődét. Ez óriási változás a település életében, hiszen 7 kis lurkó kezdhette meg közösségi életét, így a szülők visszamehettek dolgozni a munkahelyükre. Remélem, hogy mindig teltház lesz a bölcsiben, hiszen a születések száma évről évre növekszik, ami örvendetes. A tél még várat magára, de az év végi rendezvényekre szeretettel várom Önöket, hogy együtt ünnepelhessünk, beszélgessünk még egy jót! December 14-én 17 órakor találkozunk, hogy megcsodálhassuk a színházteremben a gyönyörű községi karácsonyfát, mely fenyőt az idén Szerencsés Istvántól kaptuk, és a kézimunka szakkör tagjai öltöztették fel. Köszönjük! Az év utolsó hírlevelében engedjék meg, hogy minden Petőfibányán élőnek nagyon boldog Karácsonyt és boldog Új évet kívánjak szeretetben, békességben!


pdf Polgármesteri Hírlevél 2018. november

Tisztelt Petőfibányai Polgárok!

Szédítő gyorsasággal közeleg az év vége, és jelenleg is a nyarat idéző időjárás pozitív hatásait élvezhetjük. S bár egyenlőre nem kopogtatott a hideg tél, azért mi elkészítettük az idei télre az aktuális síkosságmentesítési tervünket, a brigád állandó tagjai, illetve a közfoglalkoztatási jogviszonyban álló alkalmazottak is tisztában vannak feladataikkal, amely alapján a tél beköszöntével a havas, jeges utakat, közterületi lépcsőket szórják, seprik, tisztítják. Remélem, hogy a Lakosság is tisztában van a saját felelősségével és kötelezettségeivel, azaz, hogy mindenki köteles saját ingatlana előtti járdát az útszakaszig síkosságmentesíteni. Ha még emlékeznek, tavaly megkértem a lakosságot (különösen azokat, akik kritikával illették a korábbi síkosságmentesítéseket), hogy várjuk azokat, akik ráérnek és tudnak is segíteni. Szerencsére nagyobb havazás nem volt, de jelentkező sem! Ha önkéntes hómunkások jelentkezését idén a tapasztalatból kiindulva már nem is várom, arra azért megkérem Önöket, hogy a saját háza előtt mindenki söpörje el a havat, ez elsősorban saját érdeke mindenkinek.


pdf HATÁROZAT

Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása.


pdf 14/2018.(IX.13.) önkormányzati rendelet

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2018.(IX.13.) önkormányzati rendelete a nem jövedelemalapú települési támogatásokról szóló 5/2017.(II.16.) önkormányzati rendelete módosítására.

pdf 17/2018. (IX.13.) önkormányzati rendelet

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2018. (IX.13.) önkormányzati rendelete a település rendezési feladatok megvalósításához kapcsolódó önkormányzati elővásárlási jogok megállapításáról szóló 10/2018. (V.17.) önkormányzati rendelete módosítására.


pdf Polgármesteri Hírlevél 2018. október

Tisztelt Petőfibányai Polgárok!

Igazán nem lehet panaszra okunk, hiszen a szeptemberi zord időjárás után tombol a vényasszonyok nyara. Ez nagyon kellemes mindenkinek, aki szereti a természetet. Ha tudnak, menjenek ki a szabadba, sétáljanak, élvezzék a napsütés jótékony hatását! Sőt, aki bírja szusszal, az 21-én a „Zagyvarunning” futóversenyen is részt vehet, amely érinti településünket is. Mi is biztosítunk majd egy frissítő állomást a versenyzőknek. 17-én szerda 14 órakor a selypi út ünnepélyes átadója lesz, melyre mindenkit várunk. Azért nem kell megfeledkeznünk arról sem, hogy előbb-utóbb, de remélhetőleg utóbb jön a tél. Aki tűzifát szeretne igényelni, annak megnyílt a lehetőség, kérem éljenek vele, a kérelmeket folyamatosan várjuk, az utolsó beadási határidő december 12. Közeledik a Mindszentek, ne feledkezzünk meg eltávozott szeretteinkről, látogassuk meg őket a temetőben! Mindenkinek még sok napsütéses napot, hosszú vénasszonyok nyarát kívánok, hogy minél kevesebbet kelljen fűteni!


pdf 16/2018. (IX.13.) önkormányzati rendelet

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2018. (IX.13.) önkormányzati rendelete a közterületi térfigyelő kamerarendszerről szóló 36/2013. (XI.15.) önkormányzati rendelet módosításáról.

pdf 15/2018.(IX.13.) önkormányzati rendelet

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2018.(IX.13.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi ellátások szabályozásáról szóló 4/2015. (II.12.) rendelete módosítására.